Particulier Onderzoeker

             Schriftelijke opleiding particulier onderzoekerGreenstone biedt naast de klassikale groepsopleidingen een schriftelijke opleiding particulier onderzoeker aan. Deze opleiding is geschikt voor mensen die in hun eigen tempo willen studeren.
  
De schriftelijke opleiding particulier onderzoeker is verdeeld over 10 studieblokken met huiswerk, oefenmateriaal en examentrainingen. De cursist ontvangt het cursusboek per post en bestudeert vervolgens aan de hand van een digitaal begeleide leerweg de lesstof.

Nadat de stof per lesblok is bestudeerd, ontvangt de cursist het oefenmateriaal voor dat lesblok per e-mail. Het oefenmateriaal kan vervolgens per e-mail worden opgestuurd naar de docenten van Greenstone en wordt gecorrigeerd aan de cursist geretourneerd. Daarnaast kan de cursist zowel schriftelijk als telefonisch vragen stellen aan de docenten en gratis deelnemen aan de klassikale examentrainingen*.

Ook voor deze wijze van studeren geldt dat van de cursisten een niet te onderschatten inzet en discipline wordt verwacht. De schriftelijke opleiding kan op ieder gewenst moment starten.

De kosten van de schriftelijke opleiding bedragen € 535,- all in**.

Voor het aanmeldformulier klikt u hier.

 

* Afhankelijk van de aangeboden trainingsdata. Als deze data niet aansluiten, kan de cursist de examentrainingen gewoon schriftelijk doen. Dit is bij de prijs inbegrepen.
** De examenkosten dienen apart te worden voldaan aan de SVPB en zijn niet bij de kosten inbegrepen. Voor cursisten van bedrijven wordt 21% btw berekend op de factuur over het bedrag van € 535,-.