Particulier Onderzoeker
 

             Klassikale Standaardopleiding particulier onderzoekerOnze klassikale standaardopleiding particulier onderzoeker bestaat uit 11 dagdelen. Een dagdeel bestaat uit 4 lesuren. De lessen worden gegeven in een periode van gemiddeld 3 maanden waarbij qua planning rekening wordt gehouden met de examendata van de SVPB.

Gedurende de opleiding wordt van de cursisten een niet geringe inzet verwacht. Aan de hand van cases, oefentoetsen en huiswerkopgaven worden de cursisten geholpen bij het bestuderen van de stof en hiermee goed voorbereid op het examen particulier onderzoeker.

Door deze aanpak in combinatie met ons cursusboek worden zeer hoge slagingspercentages bereikt. Ons slagingspercentage ligt boven de 90% voor de cursisten die de lessen hebben gevolgd en het huiswerk hebben gemaakt.

Er bestaat geen specifieke vooropleidingseis voor deze opleiding. Toch attenderen wij potentiĆ«le cursisten erop dat het niveau van de stof en het examen niet moet worden onderschat. Afhankelijk van het (kennis)niveau van de cursist moet rekening worden gehouden met een studiebelasting van gemiddeld 5-8 uur per week.