Plaats uw reactie

Naam Bedrijf
Cursusjaar E-mail (niet zichtbaar op website)
Uw reactie (max. 500 tekens)

 

Reacties

08 feb 2019, 19:24 | Arjan van Lieshout, DJI PI Vught, 2018
Vanaf het gezellige Brabant iedere lesdag dik anderhalf uur enkele rit in de auto maar dat was het 100% waard. De gehele cursus is goed verzorgd; voorbereiding, lesmateriaal, locatie, communicatie, begeleiding, klein groepje deelnemers en de lessen worden leuk gebracht. Door al deze productieve factoren alle examens met een 8 afgesloten. Wel een beetje verkeken op de nodige investering qua thuisstudie maar daar de opleiding maar 4 maanden duurt is dat goed te behappen. Greenstone bedankt.
 
07 feb 2019, 10:50 | Miranda, 2018
Ik ben zeer tevreden over de klassikale opleiding. Alle examens in 1x gehaald. Ik denk dat ik met een thuisstudie dit succes niet had mogen vieren. Ook had ik het geluk in een leuke groep te zitten. Goeie discussies werden gevoerd. Er werd veel gelachen en veel geleerd. Qua lesgeven, veel praktijkvoorbeelden en leuke casussen. Zelfs het huiswerk was (veel en) leuk. Hartelijk dank Greenstone...
 
06 feb 2019, 12:27 | David , 2018
Erg tevreden over de opleiding. Ik heb de zelfstudie gedaan en ben in 1 keer geslaagd. De voorbereiding van de examens heb ik wel klassikaal gedaan, en in die paar fysieke contactmomenten heb ik veel geleerd. Verder goed contact via de mail en telefoon gehad met Greenstone. Ik zou toekomstige deelnemers adviseren om de klassikale opleiding te volgen, dat is uiteindelijk efficiënter.
 
10 jan 2019, 14:56 | Jan V, 2018
Zeer tevreden. Goed lesmateriaal en perfecte docenten. Bedankt jongens!
 
30 aug 2017, 12:48 | Gilbert, KPN, 2017
Zonder enige voorkennis deze cursus gevolgd en mede door het maken van de opdrachten en het volgen van de lessen, het examen met goed resultaat afgelegd. Esmé, Mark en Hans, bedankt voor de lessen!
 
15 mei 2017, 13:51 | Simone van Loon, 2017
Geslaagd! Ik heb genoten van elke lesdag; de stof is interessant en wordt door de docenten boeiend gebracht. Goede huiswerkopdrachten en voldoende ruimte voor vragen en proefexamens. Ik ben dan ook meer dan tevreden. De mc-examenvragen zijn lastig geformuleerd, maar als je de stof beheerst is het puur een kwestie van goed lezen en je gezonde verstand gebruiken dan is het goed te doen. Ontzettend bedankt Esmé, Mark en Hans! Mede door jullie kan ik aan mijn nieuwe toekomst gaan beginnen...
 
07 feb 2017, 09:22 | Joop , 2016
Esme en jouw team bedankt voor de duidelijke manier van uitleggen en lesgeven. De materie is omvangrijk, maar jullie slagen erin om de rode draad duidelijk aan te geven en de examentrainingen zijn heel erg realistisch. Ik heb genoten van de opleiding en kan iedereen aanraden om de extra ondersteuning zeker te gaan volgen in de inspirerende voormalige Caballero fabriek in Voorburg. Nogmaals dank.
 
27 jun 2016, 22:04 | LM, Schriftelijke opleiding, 2016
Esmé bedankt. Je geeft duidelijk en vlot uitleg. Je manier van lesgeven is doortastend, gemotiveerd en bedreven. Je bent opbouwend en kritisch in het geven van feedback waardoor de lessen goed opgepakt en begrepen worden. Zeker aan te bevelen.
 
17 jun 2016, 09:19 | Henk, VOConsultancy, 2016
Ik heb de cursus schriftelijk gedaan en ben in één keer geslaagd. Dit is mede dankzij het prima opgebouwde cursusboek, de terugkoppelingen op het huiswerk en de prettige wijze waarop ik, als schriftelijke cursist, de examentrainingen klassikaal mocht volgen. Esmé, Hans en Mark zijn prettige en vakkundige docenten die je uitstekend voorbereiden om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.
 
31 mei 2016, 17:57 | Stan, 2016
Goede opleiding met veel huiswerk en zelfstudie. De docenten zijn vakkundig en de begeleiding naar de examens is zeer goed. Dus met goed vervolg mijn diploma behaald.
 
|<    <    >    >|