Plaats uw reactie

Naam Bedrijf
Cursusjaar E-mail (niet zichtbaar op website)
Uw reactie (max. 500 tekens)

 

Reacties

06 mrt 2020, 16:59 | Jessica Lieve, Alphapsyche, 2020
Ik heb de thuisvariant van de opleiding gedaan. Het is veel werk, maar met de begeleiding van Alexander vond ik toch steeds weer de motivatie om door te gaan. De cursusmap van Greenstone is zeer goed verzorgd, helder en compleet. Het is voor Alexander geen moeite om je vragen te beantwoorden, op alles wat ik wilde weten kreeg ik een uitgebreid en persoonlijk antwoord. Een fijne manier om deze cursus te volgen en de examens in een keer te halen.
 
11 feb 2020, 13:37 | Theo, Total Nederland NV, 2020
Ik heb de klassikale opleidong PO gevolgd. Tijdens de lessen was er goede interactie met Alexander en Mark. Wel veel huiswerk, maar dit draagt wel bij tot het slagen van je examens. Ook het nakijken en behandelen van het huiswerk geeft genoeg discussie en daardoor kennis van de materie. Mark en Alexander, Greenstone, bedankt! Ik heb met veel genoegen jullie lessen gevolgd.
 
06 feb 2020, 17:34 | Leo, KPN Corporate Security, 2020
Op een KPN locatie de PO opleiding gevolgd, die door Mark en Alexander werd gegeven. Beiden zijn deskundigen op hun vakgebied, hebben duidelijk plezier in hun werk, ruimen tijd in voor discussie én voor een grap. Ook is de aanpak tijdens een lesdag goed: eerst het ingeleverde huiswerk bespreken en daarna weer nieuwe stof behandelen. De opleiding kost veel tijd en energie, maar is erg interessant en leuk om te volgen. Verder zit de syllabus goed in elkaar en is een goed naslagwerk. Aanrader.
 
06 feb 2020, 11:44 | A, KPN, 2019
Cursus P.O. op kantoorlokatie gevolgd. Goede, informatieve lessen van de docenten, met volop ruimte voor discussie en vragen. De lesstof sloot goed aan bij de examens.
 
06 feb 2020, 11:32 | Dennis, NFIR, 2020
De klassikale opleiding heeft er zeker aan bijgedragen dat ik alle examens behaald heb. Het was een goede stok achter de deur om buiten de lessen om te studeren. Ik raad iedereen aan om de lessen van Mark en Alexander te volgen. Nuttig en prettig geweest!
 
13 dec 2019, 20:49 | Mark, GRM, 2019
Allereerst mijn complimenten voor de syllabus, die is uitstekend. Ik had gekozen voor de thuisvariant van de opleiding en vond de begeleiding door Alexander ver boven verwachting. Binnen twee dagen was het huiswerk nagekeken en van persoonlijk commentaar en tips voorzien. Ook de voorbereiding op het examen was goed. Niet voor niets in één keer geslaagd met drie negens. Neemt niet weg dat het een behoorlijke tijdsinvestering is. Totaal heb ik er vier volle maanden over gedaan.
 
10 dec 2019, 13:37 | Tom, Proximities, 2019
De afgelopen maanden heb ik de cursus Particulier Onderzoeker als thuisstudie gevolgd. Dit is prima mogelijk, mits je hier structureel tijd voor vrijmaakt. Het sterkste punt aan de ondersteuning van Greenstone vind ik de wekelijkse opdrachten en dan vooral de persoonlijke feedback hierop. Deze opdrachten en de latere proefexamens bereiden de deelnemer écht voor op het examen, waardoor je hier niet voor verrassingen komt te staan. Hierbij nogmaals mijn dank aan Alexander voor de ondersteuning.
 
09 dec 2019, 15:03 | Laurens , PostNL, 2019
Ik heb de schriftelijke opleiding Particulier Onderzoeker gedaan bij Greenstone. Vanuit de organisatie was er altijd een docent beschikbaar die geholpen heeft bij de lesstof, tips gaf voor de examens en beschikbaar was voor eventuele vragen. Mede dankzij de goede ondersteuning heb ik de drie examens in één keer kunnen halen.
 
16 sep 2019, 13:49 | Lars, Fox-IT, 2019
Met een groep collega's hebben wij de cursus voor PO op onze kantoorlocatie gevolgd. Wij hebben er voor gekozen om al het lesmateriaal in een week te behandelen. Dit was best pittig, maar de prettige interactie maakte het wat makkelijker om de aandacht er bij te houden. Ondanks het korte traject heb ik zowel de toets basiskennis en wettelijke kaders als Onderzoek en rapportage in 1 keer met goede resultaten kunnen afsluiten.
 
02 jul 2019, 16:06 | Mandy, KPN, 2019
De cursus voor PO op onze kantoorlocatie gevolgd en dit is zeker een aanrader. Mark en Alexander zijn erg kundig en komen terug op vragen die buiten de stof vallen maar wel de interesse wekken. Tijdens de lessen was er veel interactie en ruimte voor humor wat de soms droge stof interessant maakte. Eerst de les voorbereiden door leeswerk te doen, daarna de les volgen, het huiswerk maken en het huiswerk in de eerstvolgende les bespreken; het is veel werk maar zorgt ervoor dat je de stof begrijpt.
 
|<    <    >    >|