Greenstone logo


 => in 4 maanden
het diploma PO op zak !
Start: 4 oktober 2019  Data opleiding en examen:
klik hier

CRKBO logo 2014
Opleiding Particulier Onderzoeker


Bekijkt u deze website op een smartphone of een tablet? Klikt u dan door naar onze andere website die beter werkt op mobiele apparaten:
www.cursusparticulieronderzoeker.nl

In Nederland mag men pas aan het werk als particulier onderzoeker, ook wel particulier rechercheur of privédetective genaamd, nadat men het diploma particulier onderzoeker heeft behaald. Dit is een wettelijke verplichting op basis van de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus (de WPBR).

Het werk van een particulier onderzoeker is afwisselend en dynamisch. De werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het onderzoeken van fraude binnen bedrijven of het doen van onderzoek voor verzekeringsmaatschappijen. Daarbij maakt de particulier onderzoeker gebruik van een breed scala aan onderzoeksmiddelen en –methoden, zoals het volgen en observeren van personen.

 

Greenstone verzorgt sinds 2002 de opleiding particulier onderzoeker en is als erkend leerbedrijf aangemerkt door ECABO, het 'kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven'.
Tevens staat Greenstone ingeschreven in het CRKBO register. Dit betekent dat wordt voldaan aan de kwaliteitseisen voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs.


De docenten die de opleiding verzorgen, zijn afkomstig uit de praktijk en ervaren docenten in dit vakgebied. De opleiding wordt gegeven aan de hand van het door Greenstone ontwikkelde cursusboek Particulier Onderzoeker. De reacties die wij van onze leerlingen krijgen na afloop van de opleiding, zijn zeer positief met name door de koppeling van de theorie aan de praktijk van de particulier onderzoeker. Op deze website vindt u nadere informatie over de opleiding. Greenstone wenst u veel plezier en succes met uw opleiding!

Waarom kiezen voor Greenstone? -> Klik hier

______________________

© Greenstone 2019

Alle foto's en teksten op deze website zijn (intellectueel) eigendom van Greenstone en mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden gebruikt.